HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Julbord med underhållning

Premiär 22 november

Denna jul skapar vi en upplevelse som kommer att gå till historien. Julbord har vi gjort länge, så vi vet hur man gör det riktigt, riktigt bra.

Välkommen till Stenungsbaden för ett saltstänkt julbord längs med vackra Hakefjorden. Här bjuds det inte bara på ett bohuslänskt julbord utan även livemusik och en färgsprakande julshow. Perfekt för familjen, jobbet, konferensen, svärföräldrarna, kompisgänget – ja, alla helt enkelt!

 

DATUM FÖR 2024 JULBORD 

NOVEMBER: 22/11    |    23/11   |   29/11    |    30/11   |

DECEMBER:  5/12   |    6/12   |    7/12   |    8/12   |    13/12   |    14/12   |    15/12

 

BOKNING GRUPP OCH KONFERENS

För bokning av större grupper, konferenser och privatpersoner som enbart vill äta julbord hör av er till reservation@stenungsbaden.se så hjälper vi er gärna!

Missa inte heller våra söndagar!

 

JULBORDSPRISER UTAN ÖVERNATTNING:

Torsdagar: 995:- 
Fredagar – Lördagar: 1095:-
Söndagar: 425:-

Julbordsbrunch

Nattklubb eftersläpp: 250:-

Nattklubb

Barn: 495:- för alla barn upp till 12 år.
Barn söndagar:
2 – 5 år: 125:-
6 – 12 år: 225:-

 

JULBORD MED BOENDE OCH FRUKOST!

Varför inte göra en en minisemester av det hela? Boka vårt Julbordspaket för julbord, julshow och en mjuk säng som väntar på er efter kvällens festligheter. Dagen efter kan ni självklart njuta av vår goda frukostbuffé.

 

ETT KLASSISKT JULBORD

Vårt traditionella bohuslänska julbord lockar med såväl klassiker som överraskningar. Det serveras alla tänkbara självklarheter som julskinka, köttbullar, prinskorvar och sillinläggningar. Vi överraskar även med en hel del bohuslänska delikatesser och söta godsaker. En omtyckt favorit på västkusten!

 

Från 17:30 Glöggmingel med livemusik

Från 18:00 Julbordssittning

Musik 

DJ

Reser ni med barn tillkommer kostnad för barnets julbord.
Efter 21.30 är åldersgränsen 21år.

 

Denna jul skapar vi en upplevelse som kommer att gå till historien. Julbord har vi gjort länge, så vi vet hur man gör det riktigt, riktigt bra.

 

Kvällen börjar med att tre fenomenala artister och en saxofonist sveper in oss i julens stämning, och låter varje melodi förhöja smaken av festens läckerheter. Men detta är bara början. När klockan slår 21.30, skruvar vi upp festen på riktigt – våra artister och saxofonisten intar scenen och fyller rummet med energifyllda hits och rytmer som får kroppen att dansa med låtar som gör det omöjligt att sitta still.

 

Efter en kort paus är det dags för ett andra set kl. 22.30, där tempot skruvas upp ännu mer. Dansgolvet börjar locka och musiken fyller hela lokalen med en eufori som får alla att släppa loss. Det är här vi firar tillsammans, omgivna av pulserande beats och en stämning som bara fortsätter att stiga.

 

Och precis när du tror att kvällen inte kan bli mer episk, så tar vår DJ över och lyfter festen till nya höjder. Från midnatt till 02.00 förvandlas hotellet till nattens hetaste klubb, där gamla klassiker möter de senaste bangers, och du dansar tills natten blir till morgon. Vår DJ vet exakt hur man håller stämningen på topp, och vi lovar att du inte kommer vilja att kvällen tar slut.

 

OBSERVERA: Tordagar är det inte nattklubb.